Over Salvador Pozo Photographer

Salvador Pozo en Peter Versnel vormen de ijzersterke basis van 'Salvador Pozo, photographer'. Mediterraanse passie en het Hollandse gevoel voor nuchter zaken doen, zorgen voor een exclusieve en betaalbare oplossing voor het tonen van uw product. De samenwerking begon in 1995 en in 2005 werd het bedrijf een feit. Buiten de reguliere mode fotografie is het bedrijf meegegroeid met de snel toenemende vraag naar sublieme en vooral betaalbare invulling van web-winkels.

Voor veel cliƫnten wordt de gehele web-winkel door ons ingericht: De sfeerfoto's die het imago van het betreffende label bepalen, de Pack Shot (product) fotografie - onmisbaar voor iedere web-winkel - en de looks.

Door zoveel mogelijk items te combineren wordt er een etalage gecreƫerd en de webshop-bezoeker krijgt kleding combinaties gepresenteerd die door enkele 'kliks' aan het winkelmandje worden toegevoegd.
Omzet verhogend. Zeker.

Hier zijn we ook:

Packshot / Product Fotografie

Sinds 1995 hebben we ons gespecialiseerd in Packshot of Product fotografie. Bij deze manier van fotograferen wordt geen model maar een mannequin gebruikt. In de meeste gevallen wordt de kleding zwevend gefotografeerd: De mannequin is onzichtbaar doch de kledingstukken zijn wel opgevuld. Voering en labels zijn zichtbaar.

Voordeel van deze manier van fotograferen is dat de kosten aanzienlijk lager zijn, daar er geen model, visagist, haarstylist, etc. nodig zijn en de kleding wordt neutraal getoond. U verbindt geen type persoon aan uw product.

Lookbook Fotografie

Of het nu gaat om het presenteren van uw gecombineerde producten in een brochure in de winkel of op uw website en/of webshop; Onze studio is ingericht om uw looks scherp, snel en voordelig te fotograferen. Kleur controle, perfecte belichting en jarenlange ervaring, maakt ons de juiste partner voor uw presentatie.

 1. Aparte visagie ruimte voor max. 3 modellen.
 2. Kitchenette.
 3. Toilet.
 4. Ruime parkeergelegenheid.

Waarom kiest u voor ons

Een begrip binnen ons vakgebied. Uitzonderlijk scherpe tarieven en een volledig ingerichte studio, met professionele LED belichting, gevoed door eigen opgewekte zonne-energie.
Erkend lid van DuPho.

 • Creatieve inbreng.
 • Exclusieve uitstraling.
 • Verkoop verhogende resultaten.
 • Razendsnelle levering.
 • Flexibele werktijden.
 • Geen opstartkosten.
 • Jarenlange ervaring.